Változtass!

„ Az életedet élvezned kell.” mondja Abraham, de hogy élvezhetnéd ha minduntalan azt érzed, hogy boldogtalan vagy és senki sem szeret? Hogy hitesd el magaddal, hogy számítasz és fontos vagy ha jelentéktelennek érzed magad?

Azt olvasod, hogy hálát kell adnod mindenért, de mi tévő légy, ha elégedetlenség érzése járja át a lelkedet? Ha nem elégít ki a munkád, ha nem vagy büszke magadra, ha úgy érzed nem vagy otthon a családodban és a pároddal sem közösek már a célok? Ne félj változtatni! Egyedül a te kezedben van a lehetőség,hogy döntést tudjál hozni. Neked kell megfelelően felmérned, hogy mit tehetsz meg, és hol vannak a határaid. Ez a FELADAT rád vár! A terapeuták, coachok segítségedre lehetnek, de a felelőséget neked kell vállalnod, mert a boldogságodért egyedül te vagy a felelős. Ha majd végeztél a FELADAT-tal, rá fogsz jönni,hogy ennél nagyobb ajándékot: hogy a felelősséggel élhetsz,nem is kaphattál volna.

„A legcsodálatosabb emberek, akiket valaha is ismertünk azok, akik megtapasztalták a vereséget, a szenvedést, a küzdelmet, a veszteséget, és mégis megtalálták a kivezető utat a mélységből. Ezek az emberek képesek értékelni mindent, érzékenyek, és megértik az életet ,ami együttérzéssel, gyengédséggel, és mély,szerető gondoskodással tölti el őket. A csodálatos emberek nem csak úgy véletlenül történnek”
Dr. Wayne W. Dyer

(Visited 105 times, 1 visits today)